След няколко години идиличен семеен живот, Деси Банова малко се поотпусна. Бившата синоптичка и настояща водеща винаги е била дотолкова уверена в съпруга си Росен Плевнелиев, че чак й доскуча, майтапят я нейни познати.

Както знаем, двамата са женени, имат си и общо дете, а той е прекрасен баща за първородната й щерка Йоана. Плевнелиев не е от мъжете женкари и по-скоро се водеше в графата послушен, кротък и изпълнителен мъж, с две думи - верен като куче.

Ами сега?! Деси Банова не е на себе си: Вижте коя красавица се домогва до Росен Плевнелиев! (СНИМКИ)

Именно това е причината Деси да се отпусне и да изпадне в летаргично блаженство... но до днес! Днес тя не е на себе си и е настръхнала от ужас, защото се оказа, че наша видна хубавица се домогва до половинката й. И тя не е коя да е, а самата Мис България - Наталия Гуркова.

Да, Гуркова е малко по-голяма от Банова, но пък още е мацка, та дрънка. А с бившия президент се снима гушната и чак пусна снимката в нета. Двамата се засякоха на концерта на Ерос Рамацоти, след който са си побъбрили дружески за никак не кратко време, разкриха очевидци.

Интересното е, че през това време Деси Банова не е забелязана наоколо, а усмивката и кокетното суетене на Гуркова около Плевнелиев яко биело на очи. "Има защо да се притеснява Десито, но добре, че мъжът й поне не е коцкар", коментират в нета.