Наричат я "невъзможната херцогиня". Служители на Меган Маркъл, които работят за нея в САЩ, разкриват, че наемодателката им е вероятно най-лошия работодател, който са срещали. "Тя е диктатор на високи токчета, който само лае заповеди и прави язвителни забележки", коментират бивши вече членове на домакинството на Съсекс в Монтесито, Калифорния. Двойката често е във фокуса на медийното внимание, но репутацията на херцогинята започва да я изпреварва.


"Тя е човек, който е в състояние да доведе до сълзи дори възрастни хора и го прави. За персонала е много трудно да й угоди, след като непрекъснато се борят да изпълнят задачите си, защото тя постоянно си мени мнението. Просто не се издържа", разкриват бивши нейни служители. Някои от тях напускат само след 3 месеца в домакинството на двойката, заявявайки, че е безумие да се работи за тях. 


Началникът на персонала Джош Кетлър, напуснал работа само три месеца, след като двойката го наела. "Те са диктатори. Хари може да е много, много чаровен, когато е далеч от Меган, но около нея се превръща в язвителен и груб човек", разкриват още служители.


Все повече фирми отказват да работят със Съсекс, а служителите им драстично оредяват. Легенди се носят и за отношението на Меган към кралските градинари. Бивш служител разкрива, как херцогинята веднъж се развикала на един от помощник-градинарите, а той се оплакал на главния градинар.

Мъжът информирал кралицата, която моментално наредила да я заведат във вила Аделаида, след което се е извинила лично на градинаря. Последвалият разговор с херцогинята със сигурност трайно се е запечатал в съзнанието й. Едва ли е изненада, че скоро след това Меган избра да избяга отвъд океана. И даде да се разбере, че далеч не одобрява ограниченията на кралското семейство.