Въпреки че участва в десетки филми, скромната по отношение на талант актриса Амбър Хърд ще бъде запомнена почти единствено със скандалния процес с бившия й съпруг Джони Деп. След като загуби делото за домашно насилие, русокосата някогашна красавица се покри в Испания и се опитва да стои далеч от обективите, докато емоциите от резила в съдебната зала поотминат.

Някогашната звезда е тослабнала доста, изглежда изтощена и тъжна и почти не излиза от дома си. Тя не контактува почти с никого, освен с жената, която идва веднъж седмично да почиства дома й.

„Типична депресирана лелка на средна възраст. Сигурно още в ранния следобед си налива първата чаша с алкохол“ – твърди съсед на Амбър Хърд пред „USA Today“. Актрисата отказва да дава интервюта по съвет на своите мениджъри, които все още се надяват, че тя някой ден ще възроди кариерата си.

Съдбата явно е иронична спрямо някогашната красавица, която печелеше в киното повече с хубостта си, отколкото с таланта си. Клеветите, които тя отправи по време на процеса към Деп, като го изкара насилник, явно никога няма да бъдат преглътнати от милионите почитатели на актьора.

„Красивият някога лебед сега се е превърнал в грозно пате“ – коментират злъчно фенове и фенки на Джони Деп, които явно никога няма да простят на Хърд за това колко душевни терзания тя донесе на идола им.

Източник: „Уикенд“