Амбър Хърд приключи 2022 г. с неочаквано отличие, но като се има предвид всичко, което й се случи в последните месеци, вероятно й се иска въобще да не го е постигала. Звездата от „Аквамен“ се е превърнала в най-търсената знаменитост в Гугъл за миналата година. Това я поставя начело на скандалните личности от шоубизнеса като Уил Смит, Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян и компания.

Останалата част от челната петица е попълнена във възходящ ред от бившия съпруг на Амбър Хърд – холивудската звезда Джони Деп, покойната кралица Елизабет Втора, куотърбека Том Брейди и тв риалити звезда с огромен задник Клои Фери.

Амбър Хърд – най-търсената знаменитост в Google

Фактът, че толково много хора са изписали в търсачката Гугъл името на Амбър Хърд тази година, е разбираем. Актрисата беше в центъра на най-скандалната съдебна драма поне на десетилетието. Предаван пряко по телевизията, процесът за клевета срещу Джони Деп се превърна в резвлекателен фокус за мнозина и доведе до милиони коментари. Че кой би могъл да забрави разкритието, че Хърд не е успяла да стигне до тоалетната и вместо това се е изходила в съпружеското легло, докато звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп спял в него?

Между другото, Амбър Хърд загуби тази съдебна битка и Деп, когото тя сочеше за насилник, бе реабилитиран.

Източник: „Уикенд“