Амал Клуни обещава никога повече да не повтаря тази грешка, която едва не е разрушила брака й

Всички бракове имат нужда от подобряване, дори този между звездите Джордж и Амал Клуни. Двамата бързо се превърнаха в една от любимите двойки на Холивуд, впечатлявайки с безрезервната си любов, която не се подчинява на годините. Въпреки разликата от 17 години, Джордж и Амал минаха под венчилото през 2014-та година, а само три години по-късно посрещнаха и близнаците си Александър и Ела. Макар отвън да изглежда, че бракът между звездите е безпроблемен, реалността е малко по-различна. Като всяка женена двойка, семейство Клуни също си има своите проблеми, които се опитва да разреши далеч от светлината на прожекторите и таблоидните вестници.

Риск

Преди няколко дни Амал разкри, че е имало момент, в който е подложила брака си на риск заради професионалните си задължения. Адвокатката участва в специално събитие по случай виртуалното издаване на текста й "The Right to a Fair Trial in International Law". Книгата й е от 1000 страници и е написана в колаборация с професор Филипа Уеб. Разговорът зачекна и темата за това колко е било трудно на авторите да напишат книгата. Тогава Амал призна, че никога повече не би подложила съпруга си на подобно нещо.

Благодарности

"Искам да изкажа благодарности на съпруга си Джордж. Знам, че този процес изглеждаше безкраен за него, особено когато на няколко пъти му казвах, че правя последната си редакция. Писането на книгата се правеше на всички места, на които той снимаше. През целия процес той не само беше изключително търпелив, но ме подкрепяше постоянно и ме вдъхновяваше", казва Амал. Тя допълни, че никога не е искала още едно доказателство за това колко прекрасен е съпругът й, но през последните няколко месеца той отново е показал какво съкровище е. "Оттук нататък аз обещавам, че няма да направя същата грешка втори път. За благото на брака ни е".

Промяна

Очевидно Джордж по никакъв начин не е усетил писането на адвокатския текст като нещо лошо. Преди месец той призна, че е по-щастлив от всякога, след като преди 6 години каза "да" на Амал. Актьорът добави, че съпругата му го е държала около 20 минути на едно коляно преди да приеме предложението му за брак. "Безспорно е, че Амал промени всичко за мен", казва той пред CBS. Този месец пък звездата се появи пред Джими Фалън, където разкри как се приспособява към домашния живот с близнаците Ела и Александър. "Трябваше да превърна любимия си офис в детска стая. Беше ужасно", пошегува се той. [caption id="attachment_652318" align="aligncenter" width="300"]Амал Клуни призна, че е подложила брака си с Джордж на риск сн. YouTube Амал Клуни призна, че е подложила брака си с Джордж на риск сн. YouTube[/caption] Грешката, за която и двамата родители ще съжаляват, е фактът, че са дали възможност на децата им да научат и да говорят перфектен италиански, а нито Джордж, нито Амал го знаят, предават от tialoto.bg.