Той беше влюбен, та влюбен. Направо мреше за нея, а ако трябва и харакири бе готов да си направи за тая любов. Така разправяше месеци наред Филип Буков за приятелката си Ива, която е пет години по-малка от него и учи за журналист.

Буков се късаше да разказва как му било трудно да я доближи в началото, колко сериозна била тя и как не му вярвала, заради славата. Но той се "скъсал", ама й доказал, че наистина я обича и я иска в живота си до гроб. Е, оказа се, че не е баш до гроб, да са живи и здрави, а само до първите изкушения, но... човещинка явно.

Новината на деня е именно това - раздялата между Филип Буков и Ива, както и фактът, че на него му е през... задния джоб и си вее байрака на плажа, при това заедно със скандалната Стефани Разсолков, с която бяха заедно в Сървайвър.

Причината за края на връзката му с Ива бил фактът, че момичето не понесло постоянната отдаденост на Филип към славата, рекламите, пиара и прочие. Още след риалитито той се взе за звезда и започна да се държи като такава, а на Ива това изобщо не й допаднало.

"Филип много се префантосва, за какъв се има всъщност?! Нищо. Ще осъзнае какво е загубил, но ще е късно. А дотогава да ходи с пачите и да си мисли, че е велик", коментират негови познати.