Преди два дена в мрежата се появи видео, което много се хареса на феновете на семейството на Алла Пугачова. Уникалните кадри бяха заснети от самата примадона по времето когато във вилата й се събраха гости. Тя улови ярък момент от партито, което си спретнаха дъщеря й и децата на поканените.

Пугачова показа колко пламенно се е научила да танцува дъщеря й Лиза, която е само на 9 години. Или малката госпожица има вроден талант или сериозно е залягала над уроците в училище, които са й преподавали в часовете по творчество.

Алла Пугчова показа порасналата Лиза (9-годишната й дъщеря копие на известната примадона – Снимки)

Лиза Галкина се превърна в звездата на семейното парти и на дансинга привлече вниманието на всичките гости.  За разлика от нея брат й Хари Галкин не го вълнуват танците и забавленията и докато Лиза танцува от цяло  сърце, той сърфира в интернет невъзмутимо.

Алла Пугчова показа порасналата Лиза (9-годишната й дъщеря копие на известната примадона – Снимки) - Снимка 2

Прави впечатление, че порасналата Лиза все повече започва да прилича на артистичната си майка.

Благодарение на снимките феновете имаха възможност не само да се порадват на дъщеря й, но и да видят къде сега живее семейството. Вилата на Пугачова и Галкин се намира в Херцлия. И както можете да видите атмосферата в къщата е доста по-различна от тая в замъка край село Гряз. Звездното семейство сега живее в много по-скромни условия от преди. Но все пак във вилата има всичко необходимо за комфортен живот – обширна всекидневна, басейн и цветна градина.

Говори се, че къщата, която се намира в престижен район струва 6 млн. долара и преди няколко години е записана на името на брата на Максим Галкин.

Източник: 7days.ru