Любимата изпълнителка на поколения българи Алла Пугачова е в тежко здравословно състояние – гръмнаха руските клюкарски сайтове. Звездата на съветската естрада, която в момента е персона нон грата в родината си след яростна критика срещу войната в Украйна, била прикована на легло, а децата й са в паника. Примата пристигна за откриването на музикален фестивал в латвийския курорт Юрмала, чийто домакин е друга известна естрадна звезда – Лайма Вайкуле, но така и не успя да се яви на сцената.

Усилено се коментира информация, че Алла Пугачова е понесла полета от Израел, където живее сега, до Латвия много зле. Веднага след кацането тя била откарана в болница, тъй като припаднала в самолета. По спешност в Юрмала пристигнал и младият й съпруг – талантливият актьор Максим Галкин, за да бъде до нея. Децата на Примадоната също са притеснени за състоянието й.

Алла Пугачова заприлича на мумия след пластиките

Съвсем скоро певицата се похвали с нови успешни пластични операции и видимо „дръпна“ още 10 години от възрастта си. Опасенията са, че са се получили усложнения след хирургичните намеси – вероятно инфекция, получена при престоя на певицата в болница.

Съдейки по последните снимки на Алла Пугачова, тя прилича вече на мумия след десетките пластики по лицето и тялото си.

Източник: „Уикенд“