Тези дни Алисия не спира да се фука в социалните мрежи с облекло и аксесоари на престижната италианска марка „Прада“. Някой е купил на вакарелската дива бюстие, дънки, чанта и чепици от скъпия бранд, но вместо модна икона певицата повече мяза на провинциална мома с кичозна визия.

Говори се, че скъпите дрехи и аксесоари струват близо 12 бона, а Алисия едва ли може да си ги позволи с хонорарите си. Клюкарите мълвят, че певицата отново се е събрала с богатия си любовник Мони Филипов, който й направил скъпите подаръци. Преди време Ася, както е истинското име на вакарелската прима, намекна за раздяла с Филипов, но сега двамата май са стоплили отношения.

Алисия се „барна“ с „Прада“

Още повече, че на едно от последните си участия Алисия подхвърли предизвикателно към мъжете в заведението да внимават с неприличните подхвърляния, защото не е сама. Не стана ясно дали не е сама по принцип, или не е сама в заведението, а е придружена от любимия си. Певицата се старае да пази в тайна личните си отношения, опарена от злополучните връзки с Ники Михайлов, Валери Божинов е след това и с афериста Жоро Бирмата. Последният изчезна от живота й, след като се забърка в криминални дела и си имаше проблеми с властите.

Източник: „Уикенд“