Онур Туна, когото българските зрители познават от сериалите „Опасно изкушение“ (в ролята на Алихан) и „Доктор чудо“ (в ролята на Ферман), е само на 38 години, но в рекламата на турски телеком е старец белобрад. Актьорът бил превърнат в олисял дядка с много макиаж, а за преобразяването му се погрижил един от най-изкусните турски гримьори.

В клипа участва и 26-годишната Мелис Сезен от „Черната перла“ (в ролята на Ебру Санджак). Състарена, красивата блондинка играе белокоса бабичка с огромни очила на носа. Преобразяването е толкова голямо, че дори близките на актьорите не могат да ги разпознаят.

„Зрителите и до днес не могат да повярват, че възрастните хора, които виждат в рекламните паузи в праймтайма, сме аз и Онур. Дори наши близки не са ни разпознали, когато са гледали краткия рекламен клип“ – споделя красавицата.

Алихан и Ебру одъртяха, дори близките им не ги разпознават

В момента Онур Туна изживява любовен романс с Елиф Доан, позната на българските зрители от сериала "Любовта не разбира от думи".

За Мелис се знае, че с любимият й Мехмет Уйгун подновиха връзката си след няколкомесечна раздяла. Мелиса и Мехмет, който е неин близък приятел още от ученическите й години, разкриха романтичните си отношения през април тази година.

Източник: „Уикенд“