Каква ще бъде идната 2023-та година в личен план за някои от родните звезди, това прогнозира астроложката Светлана Тилкова, по-позната просто като Алена. Няма да отречем, че нещата, които каза, успяха да шокират мнозина, дори и нас.

Алена хвърли няколко бомби като една от най-мощните бе за евентуалната раздяла на Димитър Рачков и 27 години по-младата от него Анита Димитрова. Според астроложката тази връзка не е подходяща и скоро може да се изчерпи съвсем, или Рачков да осъзнае, че е използван и подвеждан. Тя обаче му предрече нова любов, която да срещне след месеци и с която да остане.

Другата евентуална раздяла е между Глория и новото и младо гадже Добромир Добрев. "Глория е много инат човек и дори минава границите на адекватното. Точно това, характерът й, е нещото, заради което този мъж ще си тръгне от нея. Но ако успеят да издържат заедно до рождения й ден през 2024-та, ще останат заедно", казва Алена.

Астроложката заяви, че Асен Блатечки и Диляна Попова са разделени окончателно и вече нищо не ги свързва, освен Борил. А на Джулиана Гани каза да не бърза със сватбата с Теодор Гецов и да не повтаря грешките си от миналото с мъжете.