Приказно красивата Александра Арабаджиева и бизнесмена Стайко Стайков, които от близо пет години са семейство Стайкови, са съпрузи, на които всеки може да завиди.
Въпреки че меденият им месец мина отдавна, те не спират да си организират малки бягства от реалността, с които да държат искрата запалена.
В момента Александра и Стайко Стайкови разпускат в Гърция, където се радват на красиви плажове и на любовта си! Скрили са се и от хорската завист, защото животът им е като в приказка. Заедно с тях в южната ни съседка са и техни приятели.
Главно действащо лице в любовта между Стайко и Алекс от четири години е и принцесата Анабел, която определено е случила с родители. Те съумяват да намерят перфектния баланс в ежедневието си, за да не ощетяват нито дъщеря си, нито един друг откъм любов.
Малката бе в корема на мама по време на сватбата и от тогава е орисана на непрестанно внимание. Тържеството пък и до днес е на челните места сред родните ВИП венчавки със своята пищност и изисканост.
Александра и Стайко Стайкови официално станаха семейство през декември 2011 година. Църковната венчавка се проведе в храм в стария град на Несебър, а пищният купон продължи до зори в луксозния комплекс "Роял Касъл" в Елените. Венчавката мина като в приказките -три дни яли, пили и се веселили в името на истинската любов.
Александра и Стайко Стайкови са все така влюбени
Сватбата предизвика редица коментари и мнозина я определиха за разточителство, но Алекс даде да се разбере, че всичко е било с мярка и не винаги парите са решаващ фактор, защото с тях не можеш да си купиш стил и класа. Александра и Стайко Стайкови никога не са имали за цел да привличат нездрав интерес към себе си, защото не им е необходимо да са в центъра на вниманието, за да бъдат щастливи.
unnamed (3) unnamed unnamed (2)