Доста странната и меко казоно, не особено привлекателна – да не кажем откровено грозна художничка Александра Грант вече 3 години е официално гадже на холивудския ас Киану Рийвс. Кобилестата лелка за първи път проговори за отношенията си с актьора по време на церемонията „Бевърли Хилс Арт Икони“, на която получи награда за цялостно творчество. Киану не я придружаваше, защото по това време имаше концерт на бандата си „Догстар“.

„Ние сме толкова различни и вероятно затова се разбираме толкова добре, мака да работим в сферата на изкуството. За да правиш кино обаче, трябва да работиш със стотици хора, а за да рисуваш, не ти е нужен никол наоколо“ – разсъждава Александра.

Запитана защо не си боядисва косата и настоява да изглежда по-стара, отколкото е в действителност, Грант се озъби на репортерите:

„Може да съм дърто грозилище, но вечер си лягам с Киану Рийвс, най-желания мъж на планетата, нали?“ – контрира Александра.

Разбира се, това е известно преувеличение, обаче е факт, че едва 50-годишната художничка изглежда като леля на актьора, който този месец подкара 60. Александра е висока почти 1,90 м и изглежда особено идиотски, когато нахлузи токчета пирони на светски събития.

Александра Грант: Може да съм грозна, но си лягам с Киану Рийвс!

Актьорът винаги е избягвал да отговаря пряко на въпросите за своята ориентация. Това засилва още повече съмненията за неговата гей природа. Иначе през цялата му кариера са приписвани различни връзки с колежки, най-известната от които е със Сандра Бълок.

Източник: „Уикенд“