Несъмнено сексуалното разнообразие в „Островът на 100-те гривни“ конкурира успешно природното разнообразие на Филипините. Петима от общо 30-тината играчи, акостирали на екзотичния азиатски бряг, за да се борят за част от голямата награда от 300 000 лева, признаха, че са гейове.

 

След игра, в която участниците трябваше да познаят колко мъже и жени в предаването, са с различна сексуална ориентация, водещият Александър Сано обяви официално броя им. Предположенията бяха за един или трима, но както сами виждате, цифрата им се оказа значително по-голяма от предполагаемото.

Съдебният заседател Мимо-Гарсия се заяви още в самото начало като гей. 26-годишният участник добави към информацията за сексуалната си ориентация и това, че е девствен и още е в търсене на любовта.

 

Тенисистката Петя също не крие, че си пада по представителки на нежния пол, както и че от няколко години е във връзка с жена. При скорошната им кавга с инфлуенсъра Дзами, той изгуби контрол и я нарече „турбо филмирана л*сбийка“, което я разплака.

 

По всяка вероятност Чирпанският Кен – Иван, също е гей.

 

Останалите двама играчи на Острова не са се афиширали официално до този момент. Нищо чудно да не им се наложи, ако зрителите ги разкрият първи.

Източник: Уикенд