Александър Кадиев пуши в стаята, в която е дъщеря му

Александър Кадиев втрещи с начина, по който се грижи за своята 6-годишна дъщеричка Кати. Актьорът трови детето с дима от цигарите си, които изглежда са му по-важни от чистите бели дробове на детето. Той пуши в стаята, в която е и момиченцето, без ни най-малко да се притеснява.

Вреда от цигарения дим

От начина, по който Сашо Кадиев задимява стаята, докато и дъщеря му е в нея, изглежда като че ли актьорът не е чувал за вредата, която цигареният дим нанася върху пасивните пушачи. А истината, потвърдена от всички лекари, е че техните дробове се задръстват с отрова по същия начин както дробовете на реалните пушачи. По-правдоподобното обяснение на поведението му обаче е, че актьорът, като всеки нормално развит в умствено отношение човек, е наясно с тази вреда, но въпросът не го интересува дори когато засяга собственото му дете, пише "Уикенд".

Танци

От клип, който самият Кадиев пусна в социалните мрежи, се вижда как 6-годишната му дъщеря Кати танцува под звуците на песен на новата съдийка в "Гласът на България" - Дара. Идеята най-вероятно е била да се направи реклама на младата певица, която единодушно бе обявена от зрителите на шоуто за най-неадекватния вариант за съдия във формата на Би Ти Ви в цялата му история у нас. Това, което най-силно направи впечатление във видеото, обаче не беше широката усмивка на Кати и нейният танц, още по-малко - песента на Дара, а че баща й пуши в стаята без никакво притеснение. Той дори показа в близък план своята цигара, докато записваше клипчето. "С Кати си денсим на DARA... После DARA се снима с Кати", е коментарът на актьора към видеото. "Супер сте, ама не пуши пред детето!", "Бягай с тая цигара далеч от детето", "Много сте сладки, ама защо с тази цигара... в затворено помещение с малко дете...", коментираха някои от последователките на Кадиев в социалните мрежи. На повече му фенове обаче не им направи впечатление, че детето диша цигарения дим на звездата. Самият Сашо също не показа да се е впечатлил от забележките за цигарата, защото ги остави без отговор. Може и да не ги е видял. Ситуацията в клипа навежда на мисълта, че не му се случва за първи път да пуши в затворено помещение в присъствието на детето. Ако беше така, вероятно щеше да си постарае поне да скрие цигарата си. [caption id="attachment_671131" align="aligncenter" width="300"]Александър Кадиев трови дъщеря си с цигари сн. Инстаграм Александър Кадиев трови дъщеря си с цигари сн. Инстаграм[/caption] Синът на Катето Евро отдавна е признал, че е страстен пушач. В предаването "Преди обед", което води в Би Ти Ви, той използва почти всяка пауза за реклама, за да излезе навън за доза никотин. Но никой досега не подозираше, че Кадиев кади и в стаята, в която е детето му, предават от hotarena.net.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)