Александър Кадиев се контузи

На куц крак се движи в последните дни водещият на предаването на Би Ти Ви "Преди обед" Александър Кадиев. Синът на Катето Евро се контузил нелепо и сега се оплаква от подут глезен и трудно поносими болки. Въпреки това обаче, изглежда, не е ходил на лекар и чака травмата да се излекува сама. По всичко личи, че глезенът на Александър Кадиев е изкълчен и вероятно има разтегнати или дори скъсани връзки. Самият актьор разказа в "Преди обед" точно как се е контузил. Миналия уикенд решил да направи здравословна разходка на чист въздух в Пирин.

Инцидент

За да има възможно най-скромно натоварване, се изкачил в планината с лифт. При слизането тръгнал настрани, както е правилото, но стъпил накриво. "Чу се едно "храс", аз паднах като куче на земята, 15 минути лежах и стенах, и вих, хора ми помагаха... Слава Богу, не съм го счупил, но е зверски подут, едвам се движа и съм в момента куц кон", сподели партньорът на Деси Стоянова в директен ефир в понеделник. Половин час по-късно камерата показа крака му в близък план, от което стана ясно, че историята е виждала и по-зверски подути глезени след стъпване накриво. Но все пак никой не се съмнява, че болките са адски, особено пък ако поне веднъж в живота си е преживявал подобна травма. Друго обаче буди сериозни въпросителни и това е фактът, че Кадиев май не е ходил на лекар след контузията. Това намекна партньорката му Деси, която директно го посъветва да отиде при специалист в "някое лечебно заведение", за да стане ясно точно какво се е случило с глезена му.

Лечение

От реакцията на Сашо стана ясно, че актьорът не счита травмата за достатъчно сериозна, за да си губи времето с обикаляне по доктори. Той обаче се мажел с обезболяващи гелчета и се надявал кракът му да се оправи сам. Според препатили, не би било зле да сложи и шина, за да обездвижи болния глезен, но актьорът явно е над тези неща, пише "Уикенд". Ако някой се чуди откъде се е взело това хладнокръвие у Кадиев, трябва да знае, че изкълчването на глезена не е първата травма на крак, която той преживява. Имал е къде-къде по-сериозни контузии и то в доста по-крехка възраст. Самият актьор е разказвал, че преди години си натрошил зверски крака при падане на пързалка. Излязъл да се пързаля заедно с приятели и след няколко спускания по ламаринен покрив паднал в пряспа и така се контузил, че лежал цял месец в "Пирогов". "Има по две фрактури на глезена и на главната кост", споделя водещият. Дори и след като го изписали от "Пирогов", се наложило да продължава да лежи вкъщи, докато се възстанови напълно. [caption id="attachment_645330" align="aligncenter" width="300"]Александър Кадиев се потроши при слизане от лифт сн. hotarena.net Александър Кадиев се потроши при слизане от лифт сн. hotarena.net[/caption] Така че сегашното изкълчване за актьора е шега работа. Подобни травми обикновено минават за около две седмици, стига кракът да не се претоварва. Поуката от цялата случка за Сашо се заключава в следното изречение: "Веднъж да отида и аз в истинска планина и да се бастисам!", предават от hotarena.net.