Александър Кадиев май е на път да се с добие с второ дете

Александър Кадиев май е на път да се сдобие с второ дете. След като преди 6 години бившата вече жена на актьора - Таня, го дари с дъщеричката му Кати, сега и новата му любима - Ивелина Чоева, изглежда бременна.

Напълняване

В последните седмици тя е подозрително напълняла - нещо, което не се връзва с нейната професия на модел по никакъв друг начин освен чрез предстоящо майчинство. Сравнението между вида на Ивелина Чоева преди няколко седмици и сега показва видима разлика в теглото на манекенката. Високата и изключително слаба доскоро красавица е започнала видимо да пълнее. Въпреки че коремът й все още е плосък, задните части, бедрата и ръцете й са значително наедрели и това едва ли е случайно. С професия като нейната няколко килограма в повече означават безработица.

Щастие

24-годишната манекенка обаче не само че не изглежда притеснена от промените в теглото си, а напротив - от всички кадри, които публикува в социалните мрежи, личи колко е щастлива. Тези дни тя е в Италия заедно с любимия си - Александър Кадиев. Това е първата обща ваканция на младата двойка за лятото. Преди нея Ивелина беше с приятелки в Гърция, а после - за малко на родното Черноморие, където се снима с бившата жена на мъжа си - Таня. Едва сега - в края на август, младото момиче може да се порадва на спокойствие на гаджето си. С двойката пътуват и Александра и Даниел Петканови, които услужливо снимат манекенката и публикуват кадрите в социалните мрежи. От клиповете личи огромната промяна във фигурата й. Съдейки по вида й, Ивелина е качила поне 5-6 килограма в рамките на не повече от месец. Това едва ли се дължи единствено на вкусната италианска пица. Най-вероятно манекенката има по-сериозна причина - предстоящо майчинство, писа "Уикенд". Известно е, че майката на Сашо - Катето Евро, не обича новата си снаха. Тя е влюбена във внучка си Кати, а оттам идва и силната подкрепа към бившата жена на Кадиев - Таня. Брюнетката също уважава бившата си свекърва и я обича почти като майка. Самата Таня поне външно се държи така, като че ли няма нищо против новата връзка на актьора. За свекърва й обаче е по-трудно - възрастната актриса отказва всякакви контакти с манекенката. Но едно бебешко гласче най-вероятно ще я размекне. Тя едва ли би устояла пред чара на второ внуче. Ивелина Чоева и Сашо Кадиев имат връзка от 2 години. За повечето двойки подобен период от време е повече от достатъчен, за да решат да имат общо дете. Манекенката изглежда доста млада, за да става майка във време, в което повечето жени започват да мислят за деца едва след 30-та си година. [caption id="attachment_677399" align="aligncenter" width="300"]Александър Кадиев чака дете от любовницата си сн. hotarena.net Александър Кадиев чака дете от любовницата си сн. hotarena.net[/caption] Но пък актьорът вече наближава 40-те и не е изключено той да е натиснал влюбеното момиче да побърза с бебето, предават от hotarena.net