Алекс Сърчаджиева удари дъното, демонстрирайки колко не е в час със случващото се, както и със законите, действащи в страната.

Повече от очевидно е, че е на „вие“ с политиката, но пък в такъв случай не става ясно защо изобщо се бута там или и тя на принципа „Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак“. 

Очевидно напоследък се е взела твърде на сериозно около успеха, който пожъна с представлението й „На живо“, в което разказва историята на живота си.
Та, да се върнем на темата – Алекс Сърчаджиева се самопредложи за председател на Народното събрание, смятайки, че постът на Вежди Рашидов все още е незает.

Тя дори направи видео, което публикува на стената си в социалната мрежа Фейсбук. В него посочва, че би искала да предложи да стане председател на парламента, след като от сряда гледа „тези клети хора“, които не успяват да открият най-подходящия и достойния за този пост.

В този ред на мисли, актрисата посочва, че това е тя – жена на средна възраст, „средно интелигентна“ според думите й, но очевидно доста се е надценила, завършила висше образование и с артистични наклонности.
Дори подчертава, че според нея именно артистичните наклонности са от изключителна важност за този пост. В заключение дори посочва, че няма да се откаже от нито едно от полагащите й се блага. 
Източник: lupa.bg