Алекс Сърчаджиева става трети водещ на "Игри на волята"?

Алекс Сърчаджиева се връща на работа в шоуто "Игри на волята" - това е най-пресният слух в Нова телевизия. Вдовицата на Иван Ласкин показа кадър от Южното Черноморие, за който позира заедно с Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Това са звездите, които заеха нейното място като водещи на риалитито. Те вече работят на морето по новия сезон, планиран за излъчване през есента, а общата им снимка с Алекс даде повод за клюки, че май я гласят за трети водещ във формата.

Уволнение

Вдовицата на Иван Ласкин бе лице на първия сезон на "Игри на волята", излъчен у нас през 2019 г. През лятото на следващата година стана ясно, че я уволняват от формата. Веднага се надигна мощна вълна от зрителско недоволство в защита на младата жена. Въпреки че за нейни наследници бяха избрани двама много популярни актьори - Ралица Паскалева и Димо Алексиев, феновете на риалилито не спряха да роптаят през целия втори сезон. Много от тях обявиха, че харесват Ралица и Димо като актьори, но не и като водещи. Паскалева бе обвинена, че вечно изглежда сърдита и че говори така, като че ли непрекъснато се кара на участниците в риалитито, а Алексиев - че мънка нечленоразделно в микрофона. Зрителите масово молеха хората от продукцията да върнат Сърчаджиева на екран. Въпреки това от Нова телевизията преди няколко седмици обявиха, че лица на третия сезон на "Игри на волята" отново ще бъдат Ралица и Димо.

Специална роля

Оказва се обаче, че Алекс май също няма да остане встрани от шоуто. Смята се, че са й намерили специална роля в него за новия му, трети сезон. Каква е тя? От Нова телевизия засега не съобщават никакви подробности, не потвърждават, но и не отричат, че звездата отново ще работи там. Но още когато Сърчаджиева беше уволнена от "Игри на волята", влиятелни хора от екипа на шоуто намекнаха, че това не е станало по тяхно желание. Актрисата е трябвало да бъде заменена поради причина, която до ден днешен не се съобщава официално, но със сигурност не произтича от шефовете й в риалитито. Нищо чудно тази причина вече да е преодоляна и вратите на предаването отново да са се отворили за лъчезарната звезда. Известно е, че продуцентът на "Игри на волята" - Нико Тупарев, е цар в намирането на подходящи позиции за изява на всякакви звезди, които вдигат рейтинга на предаванията му. Докато правеше "Биг Брадър", той успя да намести във формата хора като Азис, Камелия, покойния вече Милен Цветков, Антония Петрова, Жени Калканджиева и Иван Ласкин, който приживе бе коментатор в студиото на риалитито, пише "Уикенд".

Подкрепа

Няма да е изненадващо, ако е успял да измисли специална роля и за Алекс. Освен че има много фенове като водеща, тя се ползва и с голяма подкрепа от страна на колегите си, които масово й съчувстват за загубата на любимия й мъж и за нуждата да отглежда сама дъщеря си. [caption id="attachment_673361" align="aligncenter" width="300"]Алекс Сърчаджиева се връща в "Игри на волята"? сн. Инстаграм Алекс Сърчаджиева се връща в "Игри на волята"? сн. Инстаграм[/caption] През декември момиченцето ще стане на 11 години, а майка му се съсипва от работа, за да не му липсва нищо. Тя няма роднини, на които да разчита нито за финансова, нито за морална подкрепа. Затова обаче има колеги, които винаги са насреща, за да й подадат ръка и да й предложат работата, от която се нуждае, предават от hotarena.net.