Актрисата Алекс Сърчаджиева довърши баща си.

Това далеч не е първият път, в който актрисата прави публично достояние отношенията с баща си Йосиф Сърчаджиев. Този път обаче тя не го затрупа с упреци, както обикновено, а е много по-различно.

Всеизвестен е фактът, че той изоставя майка й – покойната вече актриса Пепа Николова, когато Алекс е много малка. Тя разказва за липсата на каквато и да било връзка с биологичния си баща в моноспектакъла си „На живо“.

Актрисата отбелязва, че баща й е човек, вървящ по пътя си, но е разказала нещата за него по възможно най-деликатния начин, без да го обижда. 
В този ред на мисли посочва, че всеки има своя история и прави избора как да живее живота си. 

Твърди, че е простила всички прегрешения на родителя си спрямо нея. Дава си ясна сметка, че това е неговият избор и тя няма право да се меси. Тя обаче смята, че ако баща й отиде да гледа моноспектакъла й, ще може да разбере много неща за нея, а и освен всичко друго ще я направи много щастлива.

Алекс Сърчаджиева не крие, че на този етап все още не иска дъщеря й да гледа това представление и прави всичко по силите си да отложи този момент в бъдещето. 
Причината за това е, че е убедена, че София много ще плаче от това, което разказва в спектакъла си за съпруга си Иван Ласкин, с когото дъщеричката им имала много силна връзка.
Източник: show.blitz.bg

Алекс Сърчаджиева довърши баща си