Алекс Раева се съмнява, че ще познае кой стои зад маските в "Маскираният певец"

Алекс Раева разказа в "На кафе" каква е емоцията да е част от панела на най-мистериозното шоу по Нова телевизия. Преди малко повече от година гласовитата Алекс Раева стана майка, а сега всяка събота зрителите на Нова тв я виждат как прави своите детективски предположения за това кой е скрит под маските. Какво е усещането да се завърне под светлината на прожекторите именно по този начин? "Имах нужда точно от такава емоция, каквато е "Маскираният певец", споделя певицата за "На кафе".

Силна интуиция и шесто чувство

Относно разгадаването на маските тя признава, че залага на силна интуиция и шесто чувство. Но в шоуто нещата стоят по по-различен начин и това не винаги е достатъчно. "Прекалено силно ни заблуждават. Освен гласовете и начина, по който изпяват песните, защото те си преправят гласовете, второ - тези костюми, които по никакъв начин не могат да ни покажат женско ли е коляното или не. Не съм сигурна, че интуицията този път ще помогне да позная кой стой зад маските", признава Алекс Раева.

Съмнение

Според певицата и мъжете, и жените имат интуиция, но при нежната част от човечеството винаги има допълнително вътрешно гласче, което ги кара да се съмняват, докато мъжете са по-първосигнални. [caption id="attachment_645271" align="aligncenter" width="300"]Алекс Раева не вярва, че интуицията й ще и помогне да разкрие кои са участниците зад маските в "Маскираният певец" сн. Инстаграм Алекс Раева не вярва, че интуицията й ще и помогне да разкрие кои са участниците зад маските в "Маскираният певец" сн. Инстаграм[/caption] "На мен ми е интересно да се заглеждам и заслушвам в уликите, защото те са тези, които могат да ни подскажат нещо. Всичко друго е много субективно", разкрива стратегията си като детектив изпълнителката, пише nova.bg. А дали тази вечер Алекс ще успее да разкрие кой се крие зад някоя от маските в "Маскираният певец", предстои да видим. На певицата, Азис и Владо Пенев днес ще помага Любо Нейков. На сцената ще се появят и Кукерът и Гарванът, чиито маски ще паднат веднага след изпълненията им.