Алекс Раева даде интервю пред Деси Плевнелиева!

Алекс Раева застана пред микрофона на Деси Плевнелиева при все, че не обича и отдавна не е давала интервюта. Може би, защото знае, че когато и да я "хванат", неизменно ще я попитат и нещо, свързано със Слави Трифонов (знаем, че двамата имаха страстна връзка навремето).

Е, Алекс вече не се притеснява да говори за това и сподели, че времето, в което е била в "школата" на Слави (както и да го разбирате), е много полезно за нея. "Натрупах опит и съм благодарна много. Но станах и перфекционист, а това не е много добре, не и за хората около мен, защото не може постоянно да изискваш и да чакаш от някого да е съвършен. Не става, а и не бива", казва Раева.

За Слави тя е категорична, че е специален човек и мъж. "Слави има много, наистина много качества, но не винаги ги използва по правилния и най-добрия начин. Знам, че има нещо, нещо липсва там - в живота, в душата му... но не аз съм тази, която трябва да говори за това", сподели Александра.

Тя говори с усмивка за мъжа си, в когото открила "своя човек" във всеки един смисъл. И признава, че макар да е прехвърлила 40-таак, иска да има още едно дете от него. "Лиа я родих на 39, страшно кротка и тиха е. Сигурна съм, че ако имам второ, ще е диво и буйно, но го искам. Защото видях, че е прекрасно и защото съм щастлива така", казва Раева.