Алекс Гърдева най-сетне проговори за отношенията си с Виктор Стоянов!

След дългата забрана да разкрива каквото и да е от кухнята на "Ергенът", а след това и от отношенията си с Виктор Стоянов, Алекс Гърдева най-сетне проговори свободно. Тя лично призна, че няма нищо общо с него и че са останали просто с добри взаимоотношения. А слуховете, че са гаджета, не са нищо повече от това - слухове.

Гърдева призна и още нещо, което удари по егото на Стоянов, който се е взел за горещ и неустоим за жените мачо. Тя директно изстреля, че след излизането от имението, където всички са били затворени задълго и е нямало възможност за социални контакти с други лица, симпатиите й към Виктор рязко са се изпарили.

"Просто усетих, че привличане няма. Няма и химия, общо взето нищо няма. Той обаче е добро момче и нямам против да поддържаме приятелски връзки. Пожелавам му да си срещне своето момиче, ако още няма такова. Заслужава го, защото вътре в себе си е читав човек. Но веднага разбрах, че не е за мен. Снимките заблуждават хората", смее се Александра.

Самата тя сподели, че към този етап не е обвързана и се е отдала на себе си и на развитието си в кариера и духовен план. Отворена била за запознанства, но не смята, че й се ще да се впуска в нещо твърде сериозно толкова скоро след риалитито.