Мълвата в светските среди носи упорито, че Алекс Богданска има нов любовник, при това милионер. 

След развода си с Даниел Петканов манекенката демонстрира значително по-висок стандарт на живот, което не остава незабелязано от почитателите й. Вероятно ви е направило впечатление, че цяло лято тя не слезе от яхтите, снима се с лъскави коли, в това число и чисто ново „Порше“ и разбира се, се хвали с дизайнерски дрехи и аксесоари за хиляди левове. 

Запознати издават, че всичко това е благодарение на новия й любовник-милионер, който за момента се пази в тайна. 
Времето, в което Алекс Богданска уж много страдаше заради раздялата си с Даниел Петканов отдавна е отминало. Очевидно си е дала сметка, че няма смисъл да рони сълзи за него и се е върнала обратно към живота. 

Запознанството с новия й любим (и спонсор разбира се) станало покрай приятелките й. според мълвата той наистина разполага с несметно богатство и не спира да я глези.
При все, че Богданска не печели никак зле от работата си като модел и инфлуенсър, начинът на живот, който демонстрира е значително по-лъскав в сравнение с времето преди развода. 

Феновете й се питат кой плаща за новите дрехи, обувки и аксесоари, с които се гизди всяка седмица. При това прави впечатление, че те са от най-новите колекции на луксозните брандове и както сами се досещате струват хиляди евро. 

В същото време слуховете за новия й благодетел стигнали и до ушите на Даниел Петканов, който според запознати не може да си намери място от яд. 
При все, че именно той инициирал раздялата им, сега бил измъчван от ревност и не спирал да се чуди дали не е сгрешил, зарязвайки майката на сина си.

Той разбира се също не се е замонашил, но жените, по които ходи са доста по-семпли от претенциозната Алекс Богданска. 
Припомняме, че двамата се разделиха в началото на годината, а официално се разведоха през пролетта. 

Отначало тя не спираше да се жалва, че раздялата я е смачкала и е разбила мечтите й за щастливо семейство. Дори в този период отслабна още 9 кг. и към днешна дата е слаба като вейка. Запознати издават, че покрай стреса косата й започнала да капе и страдала от безсъние. Неотдавна самата тя сподели, че е посещавала психолог, който да я напътства как да се справи със ситуацията и да преоткрие себе си.

По-паметливите от вас си спомнят, че това далеч не е първата им раздяла, но не може да не отбележим, че този път всичко се случи без шумни скандали. Припомняме, че Алекс Богданска и Даниел Петканов се скараха много грозно още преди да сключат брак, а повод за това стана изневярата й с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче стана ясно, че и Петканов не останал по-назад.

Уж след сватбата и двамата зарязаха тези изпълнения, но пък се появиха други проблеми помежду им. Даниел започнал да се потиска сериозно от това, че жена му станала по-успешна и съответно печели повече от него. 
Вероятно си спомняте, че отначало бе обратно, но след участието им във ВИП Брадър ситуацията се промени в полза на Алекс.
Източник: Уикенд

Алекс Богданска си хвана любовник-милионер