Алекс Богданска или Алекс Петканова... и ние се объркахме вече.. яко се е закучила и отказва официално да смени фамилията на бившия си вече съпруг Даниел Петканов. Тя се води Петканова по всички документи и дори в някои социални мрежи като смени името си само в началото на раздялата им във Фейсбук.

Манекенката реално има това право, тъй като по закон всяка жена сама трябва да избере дали да запази, или да смени фамилното си име, придобито след брака. Много дами оставят фамилията на съпруга си, защото с нея са станали известни и са пробили в кариерата - най-често това са адвокати, лекари и други, които работят с множество клиенти.

При Александра обаче нещата не стоят така, защото тя си беше известна в модните среди именно с бащината фамилия Богданска и тази на Дани реално не й върши никаква работа. Близки до нея обаче разкриха целта й - надявала се някой ден отново да се събере с Лудия репортер.

"Навила си е на пръста, че Дани пак ще се върне при нея и ще заживеят заедно, но това е невъзможно, поне на този етап. Нещо повече - самият той е бесен, че не му връща фамилията и смята, че го прави на инат, за да го дразни. Пита се какво ще стане като си хване сериозна приятелка, тя няма да е особено доволна, че бившата му се представя като Петканова", разкриват източниците.