Злополучният ерген Алек Младенов, който за момента е последен, изчезна безследно. Вътрешен човек от продукцията разкрива, че го издирват под дърво и камък, но синеокият левент не си вдига телефона, нито пък отговаря на съобщенията им.

 

Не е изпълнил уговорката и за участие в последните няколко интервюта, което е в разрез с договора му в „Ергенът“, съгласно който в рамките на година Младенов е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от шоуто. Няма и право да отказва участие в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на bTV или интервюта.

От месец насам обаче от Алек няма и следа и нито е поемал някакви изяви на малкия екран, нито пък е изпълнил уговорените си ангажименти. Всички опити на продукцията да се свържат с него, дотук удрят на камък.

 

Запознати издават, че напрежението след излъчения финал и острите критики дошли повече на Младенов и решил да се покрие, без да му мисли за последиците. Особено разстроен бил от подозренията, че е гей, а и на всичкото отгоре майка му изпаднала в депресия след унищожителните коментари по неин адрес. 

Пред свои приятели Алек споделил, че страшно съжалява, че се навил да участва в шоуто.

Източник: Уикенд