В чудо се е видял Алек Младенов с напористата и влюбена в него Виктория Асенова, позната още като Цър Пър. Видно е за всички - от участнички до зрители, че ергенът от "Ергенът" си няма хабер от тази мома. Демек нито я харесва, нито има минимално привличане към нея.

Такова той определено показа към Мария Чекмарьова, която гарантирано не печели сърцето му, но поне успя да му "раздвижи пакета" и беше ясно, че синеочкото си умира да я "опъне".

Към Виктория обаче той изпитва само чисто човешки, приятелски чувства и затова останал потресен от едва ли не любовния скандал, който тя му вдигнала. Това разказаха източници от формата, а част от цирка ще можем да видим всички другата седмица.

Викито отишла директно при Алек и се държала така, все едно той й е длъжен с нещо. Заявила му, че е крайно наранена и обидена от неговото отношение към нея и че той е трябвало да подходи към личността й по друг начин. След което му заявила, че ако не я забележи и не започне да проявява старание към нея като към дама, то единственият губещ ще е той.

"Това момиче директно превъртя играта, а Алек я гледаше със зинала уста. Чуди се какво е направил, че я е накарал да си въобрази разни неща за тях двамата и определено й изясни ситуацията", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com