Алек Младенов, който заряза Магдалена Томова и Надежда Вишева в края на "Ергенът", изобщо не е размислил, камо ли да съжали за постъпката си. Както помним, той ги прецака здраво с видео запис и дори не им се яви пред очите, за да се покаже мъж.

Е, вече изобщо не се учудваме на поведението на Алек, тъй като след края на формата самият той не спира да натъртва, че е горд със себе си и смята, че е постъпил правилно.

Първо той отсече публично, че не изпитвал абсолютно нищо към двете моми, после ги нарече бойни другари и ветерани от войната, добави, че му е било най-трудно да им се хили постоянно, а сега и ново 20.

Младенов се похвали, че си харчи с кеф тлъстия хонорар, прибран от продукцията и му е през центъра на гащите какво мислят за него и зрители, и участнички, и финалистки.

"Живея си живота, кефя се на всеки ден, забавлявам се, пътувам, работя, харча си пари и не ми пука. Не ми дреме за кокошките, нито за никой друг, тръгнал да ме съди и сочи с пръст. Ще живея така, както реша и искам, точка по темата.", отсича Алек Младенов.

Е, след тази му наглост вече няма да се учудим, ако някоя от двете финалистки отиде и му нахлупи поне един тиган на главата.

Източник: Crimesbg.com