Тазгодишният Ерген Алек Младенов е досущ като брат близнак на турския актьор Арас Булут Ийенемли. Като нищо, ако турците видят нашия ерген, биха го сбъркали с актьора от „Ямата“ и „Вътрешен човек“. Освен всичко останало, душманинът на Магдалена Томова и Надежда Вишева е също толкоз висок, колкото екранния Мерт Карадаа.

 

Любопитен факт е, че в турските сериали се подвизава и двойник на предишния ерген – пловдивският пианист Евгени Генчев. Той е като еднояйчен близнак с Енгин Акюрек, в което се убедил лично, докато снимал романтичното риалити в южната ни съседка, тъй като местните редовно го бъркали със звездата от „Пепел от рози“ и „Дъщерята на посланика“.

 

„Когато Евгени излизаше на разходки в свободното си от снимки време, често чуваше зад гърба си подвиквания: „Енгин, Енгин!“. Обръщаше се, защото и неговото име звучи горе-долу по същия начин, а се оказваше, че е станала грешка – взели са го за друг човек. Веднъж дори едно туркинче се втурна към Генчев с лист и химикал и искаше автограф, защото смяташе, че пред нея е любимият й актьор“, разкриват от екипа на предаването.

Припомняме, че снимките за „Ергенът 2“ бяха осъществени през 2022 г. в Турция, а за „Ергенът“ 3 – в Гърция.

 

Акюрек е със 7 години по-възрастен от нашенеца, но въпреки това изглежда като негов връстник. Екранният Керим Ългаз от „Пепел от рози“ е с буйна черна коса като българина, а и телосложението му е същото. Единственото, по което двамата се различават, е опитът им в любовта – нашенецът имал само 2-3 гаджета в миналото, докато турчинът е прекарал през кревата си десетки знайни и незнайни хубавици. В списъка му с интимни завоевания фигурират дори мегазвезди от ранга на Тулин Язкан и Джансу Дере от „Мрежа от лъжи“ и „Майка“.

 

Двойникът на мамин Сашко – Арас Булут Ийенемли също е с богат любовен опит. В миналото е имал връзки с украинска манекенка, а в интервюта е признавал, че дамата от Одеса, е най-горещата жена, с която съдбата го е срещала някога. Русокосата красавица искала да правят любов почти всяка вечер.

Преди да залюби сънародничката на Зеленски, Арас делял постеля и покрив с Бурджу Йозенберг от „Слънчеви момичета“. След като скъсал с украинката пък се загаджил с Биге Юнал, твърдят хора, които са наясно с интимните му подвизи.

Източник: Уикенд