Макар че отърва пандиза за убийството на операторката Халина Хътчинс, Алек Болдуин май съвсем се срина под тежката преса вероятно на душевни терзания. Съдът одобри извънсъдебното споразумение със семейството на жертвата, според което актьорът е платил 10 млн. долара на съпруга и детето на простреляната жена. Драмата обаче явно е коствала здравето на холивудската звезда, за което свидетелстват последните папарашки фотоси, заснети в Ню Йорк.

65-годишният актьор вече прилича на истински старец, който едва куцука с патерици и с двама асистенти на улицата. Официалната версия за куцукането на Болдуин е смяна на тазобедрената става, но това е само част от истината. В актьорските среди упорито се шушука, че актьорът отново злоупотребява с алкохола след цели 30 години трезвеност. А алкохолът пак отключил сума хронични заболявания, включително и сърдечна недостатъчност, които състарили звездата с 20-ина години.

Алек Болдуин съвсем се предаде

Ситуацията съвсем не е розова за семейството на Болдуин, а жена му – 39-годишната Хилария, се е видяла в чудо със 7 малки деца на ръце. Иначе Алек Болдуин придоби статута на дядо за първи път миналия месец, след като първородната му дъщеря го дари с внуче.

Дали звездата ще се вземе в ръце и отново ще радва феновете си, предстои да се разбере...

Източник: „Уикенд“