Казали са го ясно - каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. В това се увери и синоптичката Лора Георгиева, която в манията си за богат мъж с пари и възможности, се насади на пачи яйца. Днес тя е в истерия, плаче и скубе коси, но... няма мърдане, а и коремът все повече расте.

Знаем, че Лора успя да зачене от Лазгин Маджид, брат на Ариф Маджид - съпругът на Жаси от "Сделка или не". Не стига, че Жасмина Маджид откровено не понася бъдещата жена на Лазгин, ами и самата Лора бързо разбра, че приказките невинаги са красиви. Някои са зловещи, досущ като оригиналите на Братя Грим...

Както вече се разбра, Лазгин дори за миг не си е помислял да бъде верен на бременната си половинка. Той все по-често изчезвал от дома им и се отдавал на креватни подвизи с различни шафрантии - без окото му да мигне, че евентуално може да донесе някоя зараза на Лора.

Освен това не само не давал обяснения защо се е забавил и къде е бил, но и вдигал неистови скандали, ако Георгиева посмее да си отвори устата и да го попита. Упреци ли - къде ти, направо щял да я изяде жива.

"Лора попадна на истински темерут и много жесток човек. Третира я като говедо, макар че самият той не е нещо различно. В истерия е Лора как ще я карат като се роди бебето, но кой да мисли първо?!", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com