Златка Райкова показа, че или е страшно закъсала за пари, или просто е алчна до дупка. Тя е решила да пусне под наем апартамента, който Благой Георгиев купи и й остави за нея и сина им Благойчо.

Да, това е съвсем нормално, при все, че плеймейтката живее в дома на мъжа си Карен Хачатрян. Ненормална е сумата, която иска за апартамента в Бояна и за която все не могат да се намерят желаещи. Разбираемо - хората не са чак такива будали...

Алчна до дупка: Златка Райкова отдава под наем апартамента от Джизъса за рекордна сума! (балъци обаче няма - СНИМКИ)

Златито иска 30 000 на година, което ще рече около 2500 лева месечен наем за жилището, което е хубаво и добре обзаведено, но не е нещо "уау". То е с размер от 160 квадрата и се намира в един от затворените комплекси в Бояна.

Макар че пусна снимки и примамливи оферти, Райкова още седи и чака, а потребители предполагат, че така и ще си остане. "Абе, тая луда ли е?! Ако някой може да плаща по 2500 лева на месец за наем, той ще си купи апартамент, бе. Ще го изплаща, но поне ще е негова собственост. Кой кретен ще се върже на това нейното", коментират потребители в нета.

Както е тръгнало, май ще се наложи Русата Златка да смъкне цената, но и тогава не е сигурно, че лесно ще намери лапнишарани.

Източник: Crimesbg.com