Албена Вулева заряза магиите

Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел и планираше през 2020-а отново да работи в туристическия бранш, но пандемията от Ковид-19 съвсем обърка плановете й. Тя трябваше да замине още през март и да остане в курорта Агия Напа до края на ноември, но за съжаление, намеренията й не се реализираха. Kоронавирусът преобърна трудовите планове на Вулева и тя остана без доходи в България. Устатата блондинка се издържа с парите, които е заделила по време на престоя си в Кипър. Но вероятно спестяванията й скоро ще се стопят през широките й пръсти. Бизнесът й с амулети и черни магии също не върви напоследък и поради тази причина финансовото състояние на Албена не е цветущо, издават запознати.

За коронавируса

Бившата тв водеща казва, че не се притеснява от разпространението на Ковид-19, защото живее здравословно и приема много витамини всеки ден. Освен това отдавна е ограничила до минимум социалните си контакти. Наскоро свидетели засякоха Вулева без предпазна маска в градския транспорт. Очевидно авторката на култовото предаване "Сигнално жълто" наистина няма страх от вируса, но по този начин нарушава и наложените мерки за сигурност и ограничаване на заразата. Албена неведнъж е признавала, че откакто се е върнала в България, не се чувства в добро разположение на духа. Намусените и винаги песимистично настроени нашенци я депресирали, а слънчевият остров Кипър й липсвал. Риалити звездата от "ВИП Брадър" твърди, че по характер е оптимист, но понякога се случвало лошото настроение да застигне и нея. Често с носталгия да разглеждала миналогодишните си летни снимки, спомняйки си за пясъка и морето в Кипър. По време на гурбета блондинката заделила средства, но лошият късмет я застигнал. Парите се стопявали, а тя останала без доходи.

Магии

Междувременно Вулева е зарязала магиите и все по-рядко опирала до черните заклинания. "Мога да правя и бих правила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми! Тежко занимание е!", категорична в щерката на Людмила Захажаева.

Дизайнерски бижута

Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше предимно с личната си дизайнерска линия за бижута "Хаял". Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа, пише "Уикенд".

Риалити

Авторката на "Сигнално жълто" взе щедър хонорар за участието си в риалити шоуто "Биг Брадър: Most Wanted" преди две години , но и той бързо се стопил. Случило се така, че през 2019-та познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира и отлетяла за острова. Тазгодишните й плановете да замине обаче се провалиха с гръм и трясък. [caption id="attachment_645202" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева остана без доходи сн. hotarena.net Албена Вулева остана без доходи сн. hotarena.net[/caption] Освен че Албена има финансови неволи, и личният й живот не е във възход. След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, тя не е афиширала връзка с друг. Цапнатата в устата блондинка е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят.  Бившият й отдавна има нова жена в живота си, а Вулева вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена, предават от hotarena.net.