Чаровната Албена Михова буквално хвърли в шах симпатизантите си като разкри, че не само няма личен живот, но го няма от много време насам, тоест от години. Тя дори забравила какво е да си с мъж и вече се чувства адски шашаво.

"Вярно е, че имам твърде много зор в работата, та общо взето се прибирам вечер у дома и само минавам да си купя нещо за ядене, а после да хапна и да се изтегна на дивана, оттам в леглото. Какво остава да ви говоря за личен, камо ли за романтичен живот. Ехее, отдавна забравих какво е това и да ви кажа, започна да ми липсва", споделя Михова.

Помним, че нейната последна сериозна връзка, която продължи няколко години и бе обществено достояние, беше тази с рокаджията Тома Здравков. Финалистът от някогашния "Мюзик Айдъл" и Албена се влюбиха, макар той да е с доста години по-млад от нея.

Тогава, разбира се, се намериха мнозина, които да одумват и да пустосват връзката им, но на тях не им дремеше особено. Впоследствие обаче Тома заряза Албена, защото срещна бъдещата си съпруга, която го дари с дете.

Михова преживя тежко раздялата със Здравков, когото обожаваше, а след него бе за кратко с един футболист (отново млад). И тяхната сага обаче приключи бързо.