Те имаха доста дълга и сериозна връзка, въпреки разликата в годините си. Днес тя е вече на 48 лазарника, докато той наскоро чукна 36. Преди време обаче Албена Михова и Тома Здравков бяха неразделни и живееха заедно, а мнозина очакваха това да приключи с брак и живот до старини. Уви, не се получи.

Томата отдавна е женен и има две деца от любимата си Виктория, а Албена е още сама и необвързана като май е изгубила вярата си в мъжете. Знаем, че тя се раздели с Тома със скандал и оттогава дори не си говорят.

Днес обаче е ясна вече причината - просто Михова е обидена на Здравков, който с нищо не показвал чувствата си и сериозни намерения към него, докато били заедно. А капак на всичко били думите му наскоро, че жена му Вики го направила човек, докато преди нея бил тъпо келеме.

"Албена винаги е мечтала той да й предложи брак, поне той да поеме инициативата да живеят заедно, но не - тя му предлагаше, тя го буташе, тя го кандърдисваше за всичко, на него сякаш му беше все едно. Нямаше как да не се стигне до раздяла, а сега, когато гледа и слуша какъв е и как говори за жена си, още я боли", разкриха близки до актрисата източници.

Факт е, че след като се влюбил във Виктория - основно покрай разговорите им в чата, Здравков не иска и да чува да друга жена. Той е верен мъж, баща и приятел.