Актрисата Албена Михова посети Созопол, заедно с учениците от театралната си школа. Поводът за посещението им бе фестивалът „Музите“, на който трупата представи две постановки.

 

Албена Михова натрупа килограми заради сериозен здравословен проблем (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По всичко личи, че 48-годишната звезда не се смущава от фигурата си, предвид факта, че бе издокарана с доста изрязан бански от две части в черно и червено. Русата си коса Михова бе прибрала в небрежен кок.

 

Албена Михова натрупа килограми заради сериозен здравословен проблем (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

През цялото време тя държеше под око учениците си. Дори ги предупреди да внимават със слънчевите бани и ги инспектира дали се мажат редовно със слънцезащитен крем. Междувременно проведе и няколко телефонни разговора.

 

Албена Михова натрупа килограми заради сериозен здравословен проблем (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Прави впечатление, че актрисата отново е наляла доста. Тя открай време води тежка битка с килограмите, но уви – безуспешна. Наскоро в свое интервю тя призна, че се е обездвижила след операция на тазобезрената й става. Предстои й рехабилитация.

 

Албена Михова натрупа килограми заради сериозен здравословен проблем (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Въпреки излишните сантиметри по талията и здравословните проблеми, чаровната блондинка не се е отчаяла и се старае да гледа с усмивка на живота. А и в момента в световен мащаб е популярно движението за т. нар. “бодипозитивизъм” – тоест едрото тяло даже минава за секси и има милиони почитатели.

 

След операцията за смяна на дясната тазобедрена става Албена преминала през много труден период. Признава, че много от приятелите й са останали в миналото. Само познати или

дори напълно непознати се поинтересували как е, жива ли е, добре ли е, а „уж“ най-близките й я забравили.

 

За щастие, шефът й в Сатирата - Калин Сърменов, често й се обаждал да се информира за състоянието й. Децата от актьорската школа, за които се грижи с много любов, също били нейна опора и мотив да се възстанови по-бързо. Малцина знаят, че освен за актриса, Албена. има и диплома за учителка в детска градина. Оттам дошла идеята й да се занимава с подрастващи, а детската й школа се радва на голям успех.

Синът й Мартин също е избрал да тръгне по нейния път и вече има успешни изяви на сцената.

Източник: Уикенд