"Обичам Чарли, желая му всичко най-хубаво в живота, но не искам и да чуя за него. А още по-малко да работим заедно". Това заяви актьорът Джон Крайър, известен като Алън от "Двама мъже и половина". Наскоро се заговори за римейк или продължение на сериала, но звездата от хитовия ситком е категоричен, че не желае да си партнира отново с Чарли Шийн.

 

Двамата актьори имаха сложни отношения, още от времето когато работеха по снимките на поредицата, а днес ситуацията се е влошила още повече. Крайър, който е добре известен с критичното си отношение към изцепките на Шийн, не си спести критиките и сега.


"Вижте, обичам Чарли. Но той беше най-известният актьор по онова време и успя да прецака нещата. Не искам отново да работя с него. Желая му всичко най-добро, но не и да снимаме отново заедно", заявява още Крайър.


Шийн не е коментирал реакциите на своя колега, защото самият той преживя доста тежки моменти. Актьорът неотдавна сподели, че е страдал от СПИН и е бил изнудван заради това с години. "Плащах, защото не знаех колко хора може да са заразени от мен, въпреки всички предпазни мерки, които вземах. Изнудваха ме с години, но сега това приключи. Предпочитам да давам парите за експерименталното лечение, което дава резултати, отколкото да живея в страх, какво ще стане с кариерата ми, ако някой разбере. Вече съм здрав, така че няма никакво значение", казва още Шийн.