Ал Пачино е най-възрастният актьор в Холивуд, който се сдоби с дете това лято на 83 години. Майка на малкия му син е 29-годишната филмова продуцентка от американско-кувейтски произход Нур Алфала. В началото на септември се заговори, че двамата са се разделили, а преди броени дни тя бе забелязана на концерта на Стинг в Лос Анджелис в компания на друг богат чичко . 62-годишния милиардер и филантроп Николас Бергрюен, стара нейна тръпка.

Той е известен с прозвището „милиардерът скитник“, защото след като навършва 45 години, решава да разпродаде цялата си недвижима собственост и на практика остава бездомен. Няма и автомобил. Бизнесменът, основател на инвестиционна компания и притежател на около 2 млрд. долара, предпочита да пътува по света, да отсяда в различни хотели и да работи от разстояние.

Младата жена започва да се среща с него след раздялата си с Миг Джагър, който сега е на 80 години. Нур има вкус към доста по-възрастни от нея мъже, но не родни безпарични пенсионери, а все намазани богаташи. Тя е имала отношения и с Клинт Истууд, който е на 93 г. в момента. Продуцентката отрича Бергрюен да е неин любовник и твърди, че той е само приятел на баща й. Интересно е, че два пъти след лобовните си раздели тя се връща при него.

Ал Пачино ще е на 100 години, когато синът му ще е абитуриент

Научавайки новината, че ще става баща на тези години, Ал Пачино поискал ДНК тест. Изследването показало, че актьорът е биологичният баща на детето. Всъщност, когато Роман завърши колежа и кандидатства за университет, баща му, стига да е жив, ще е на достолепните 100 години.

Източник: „Уикенд“