Въпреки успешните си роли и огромната си слава, Ал Пачино не се оказа „червив“ с пари на стари години. Оказа се, че 84-годишният гений го е закъсал сериозно финансово и преди няколко години е стигнал абсолютната нула. Дори днес, на преклонна възраст, той е затруднен да плаща издръжката на най-малкото си дете – родения миналия юни син Роман.

НурИзточници на клюкарската платформа ТМZ твърдят, че Ал Пачино закъснява с 6 месеца с плащанията към майката на хлапето – златотърсачката Нур Алфала. Според съдебното решение между актьора и младата хитруша, тя трябва да получава по 30 хил. долара месечно, за да се грижи за детето, плюс 15 бона годишно за образование. От половин година обаче актьорът не е внасял сумата.

Освен малкия Роман, Пачино има още 3 деца.

Точно по тази причина великият актьор започва да се снима безогледно в поредица от безобразни бози, само и само да попълни банковата си сметка. Както се казва – и на стари години не е късно да станеш за резил.

Едно е сигурно обаче – златотърсачката Нур жестоко се е прецакала, когато си е правила сметката, че като роди на Ал дете, ще си живее в охолство цял живот.

Източник: „Уикенд“