Андреа щяла да става актриса, ама разбирайте професионална такава! Тази чудна новина, граничеща с абсурд, излезе от нейната уста преди седмици, когато доволно обяви, че била приета да учи актьорско майсторство в НБУ. Имала жената напъни да се развива, направила го...

Актьорска дарба ли: Андреа вряка като клана кокошка на репетициите! (компенсира с г@ли мазни баджаци в нета - СНИМКИ)

Само дето това, което показа от така наречените си репетиции в университета, бе пълна скръб, че и отгоре. На видео, което после незнайно защо изчезна от полезрението, чалгарката седи на пейка със свой колега и очевидно се опитва да изиграе плачеща жена.

Леле мале... такъв рев не бяхме и чували. То това не е рев, не е плач, а откровено пищене, дране и врякане - досущ като това на кокошка, която са хванали да колят, ама още не са й отрязали главата. Такова е и мнението на масата потребители, които имаха щастието или по-скоро малшанса да видят и чуят актьорските умения на Андреа.

Бившата на Кобрата обаче явно не го прие много навътре, а и компенсира провала на театралната сцена с това, което умее най-добре - а именно да се пусне полуг@личка. Фотошопът й от снощи обаче е така некадърно направен, че е поскъсил доста повече иначе късите й крачета, като ги е оставил мазнички и дебелички. Е, поне е една идея по-реално.