Актьорът и инфлуенсър Наум Шопов-младши е в югоизточната ни съседка Турция, където снима риалитито „Ергенът“. 

Той не се поколебал и за миг, когато получил предложението да влезе отново в ролята на водещ на шоуто. Дал си ясна сметка, че това е прекрасна възможност да си удължи лятото с още един месец. Към днешна дата времето в Турция е повече от чудесно и Наум Шопов го използва на макс – когато не е на снимки, е със семейството си на плажа.

И тази година актьорът е помъкнал в Турция цялата си рода. С него са съпругата и дъщеря му, както и балдъзата Ая и тъщата Анджела. Всички те ще отдъхват на аванта през целия месец, докато текат снимките. Къщата, в която са отседнали разполага и с голям басейн, от който половинката на Шопов пуска ежедневно снимки.

И през миналата година цялата фамилия отдъхна на аванта на турската ривиера. Откакто двамата със съпругата му се изявяват като инфлуенсъри, на Наум Шопов започва да му харесва все повече да ползва всички екстри, без да плаща. Мълвата носи, че дори отложил сватбата си, тъй като не намерил заведение, готово да спонсорира празничната гощавка. Тъй като не искал да пръска хиляди левове изчаква за подобаващо предложение.

При все, че преди няколко години Наум Шопов завърши медицина, той изобщо не се захвана с тази благородна професия, тъй като инфлуенсърството се оказа в пъти по-доходоносно. Той уж беше с намерението да се занимава с пластична хирургия, но заряза специализацията под претекст, че не му достига време.
Дори твърдеше, че приема актьорството и шоубизнеса само като хоби, но в един момент нещата се завъртяха така, че всичко се промени. 

След като се сдоби с широка популярност покрай участието в хитовия сериал „Откраднат живот“, той реши да я осребри. С над 200 хиляди последователи в социалната мрежа и рекламите в Инстаграм, той успя да си докара сериозни приходи от реклами и дори намери ново поле за изява – инфлуенсърството.

След като станаха родители, офертите за реклами от бебешки фирми към Наум Шопов и половинката му Теа Минкова заваляха като пороен дъжд. Теа дори напусна работата си като банков служител, за да може да се посвети изцяло на профилите си в социалните мрежи. 
Наум пък си купи професионална техника, с която да снима видеоклипове за Ютюб.

Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов твърди, че откакто е навършил пълнолетие се оправя сам в живота. Не липсвали моменти, в които финансовото му положение не било цветущо, но за него най-важното било да не позволи да падне духом и не спирал да търси поле за изява и възможности за излизане от кризата. Споделя, че на първата им годишнина с половинката му, нямал пари за скъп подарък и й купил малка раничка от близката сергия, която струвала 15 лева.

Спомня си, че дълго време се колебал, когато получил предложението за участие в „Откраднат живот“, но към днешна дата не съжалява, че е приел. Истината е, че именно докторската сага по Нова тв му донесе невероятна популярност и му осигури финансова стабилност.
Източник: Уикенд
 

Актьорът Наум Шопов се оказа голям авантаджия

Актьорът Наум Шопов се оказа голям авантаджия - Снимка 2