Стефания Колева лудна по корекциите за подмладяване!

Стефания Колева определено е вманиачена по корекциите. С просто око се вижда, че актрисата за пореден път е прибягнала до още ботокс и филъри. Твърди се, че козметичната истерия я е връхлетяла след развода с първия й съпруг - аниматора Владо Шишков. [caption id="attachment_647532" align="aligncenter" width="300"]Стефания Колева Стефания Колева лудна по корекциите[/caption]

Иначе не е тайна за никого в гилдията, че Стефания притежава огромен талант и уважава изтънчения майтап и тънкия сарказъм. И поне видимо не страда от комплекси.

Тя с лекота печели ролята в "Тя и той", където до последно смята, че ще е рамо до рамо с Димитър Рачков, но се оказва, че ще си партнира с красивия и сексапилен Юлиан Вергов. В началото те дори не се познават, тъй като той не е завършил ВИТИЗ, но после се напасват и започват да излизат семейно - Стефания и Владо, Юлиан и жена му Ирина Ялъмова. По това време Колева е сред най-играещите млади дами във Военния театър и е фаворитка на Теди Москов. Стефания обаче много внимава да не й лепнат етикета "комична актриса" - опитва се да бъде еднакво убедителна във всяка роля, винаги се вглежда дълбоко в себе си, за да представи нещата в най-добрата им светлина. Но нито веднъж не се съблича на сцената. Признава, че държи на посещенията при козметичката и фризьора, но не е болна от суета. Фактите обаче говорят друго. Колегите й са убедени, че Стефания няма нужда от всички тези корекции и напъни да се прави на по-млада и секси. Още повече, че вторият й съпруг, известният архитект Йордан Ликов, винаги е бил възхитен от визията й, пише столичен вестник.