Поп звездата Бритни Спиърс даде разрешението си пред съда двете й деца да живеят при татко им на Хаваите. Бившият съпруг обаче явно е загрижен за майката на децата си, след като надигна глас и разтръби, че Бритни се нуждае от спешно и сериозно лечение, защото е завършена наркоманка.

Бившият мъж на певицата Кевин Федърлайн твърди, че Бритни Спиърс е зависима от кокаина на кристали. Той допълва, че и двамата им синове – на 16 и на 17 години, са били свидетели на наркодоставките на майка си. Според Кевин никой около Бритни не надига глас, защото само гледат да изсмукват парите й, задоволявайки и най-дребните й прищевки.

„Ако спешно не се вземат мерки, тя ще свърши като Ейми Уайнхаус. Въпрос на време е да предозира фатално“ – твърди бившият й мъж.

Връзката на Бритни с наркотиците съвсем не е от вчера.

През 2007 г. съдът в Калифорния я определи като „редовен потребител на психотропни вещества“ и тогава попечителството й бе дадено на баща й, който пое контрола на банковата й сметка.

Ако не бъде спасена, Бритни Спиърс ще последва Ейми Уайнхаус!

В последно време Бритни доста се е „разпищолила“ и твори скандал след скандал със своето ексхибиционистично поведение. Нищо чудно, че двамата й синове съвсем са се разграничили от нея.

Източник: „Уикенд“