Актрисата Джилиан Андерсън, която вълнува толкова много мъже, но тя не се вълнува от тях, се отдаде на откровения в подкаста на водещата Савана Гътри и направи сравнение на многобройните си връзки както с мъже, така и с жени. Агент Скъли смята за голяма грешка връщането си към работата по „Досиетата Х“ само 10 дни, след като посрещнала най-голямата си дъщеря – Пайпър, през 1994 г.

„Да си майка и да градиш кариера, е голямо изпитание. Съвсем неслучайно след това преминах през няколко лесбо любовници. Така много по-лесно успявах да балансирам личния и професионалния си живот“ – твърди 55-годишната Джилиън Андерсън.

Дъщерята на Андерсън е от дизайнера Клайд Клоц. Години по-късно тя ражда двама синове на Марк Грифитс, с когото също бързо се разделя. Друг провален брак на актрисата е с Джулиън Озан, от когото няма деца.

„В крайна сметка не е толкова важно от какъв пол е партньорът ти. Водеща трябва да е степента, в която жените се борят да постигнат това, което искат. Както на работа, така и у дома, а пък и в спалнята“ – заключи Джилиан. Което всъщност не хвърл яснота по въпроса каква връзка всъщност иска тя – хомо или хетеро...

Източник: „Уикенд“