Адвокатът на Шакира се изгаври с Пике. "По-добре Шакира да се беше влюбила в Серхио Рамос.

Щеше да й излезе по-евтино да се разведе с него. А и нямаше да плаща 7 милиона данъци, още повече, че в Мадрид поне половината от тях щяха да й бъдат спестени", коментира той за развода на двойката.

Реакцията на самата Шакира е повече от смущаваща и певицата заявява, че нищо няма да скрие за брака си с Пике. "Ще разкаже истината пред всички", коментират приближени до певицата.

 

А самата тя се подготвя да даде обстойно интервю за брака и развода си. Както и за изневярата на Пике с по-млада жена и намесата на майка му за всичко това.

Къде е в картинката Серхио Рамос? Само преди няколко дни той връчи на Шакира почетно отличие за музикални награди и дори позира с нея. Двамата се видяха в Севиля на тържествената церемония за "Латино грами", а певицата беше очарована от случилото се. Пике от своя страна не е коментирал последните скандали около бившата си половинка.

  Двамата се разделиха със скандал, като певицата се изнесе от дома им, когато научи, че той й изневерява и то от години. Още по-възмутена, певицата беше заради факта, че майка му е прикривала влюбените. Тя дори зашлеви свекърва си, а свекъра си осмя в нов клип.  След раздялата Шакира уж се успокои, но явно скандалът не е отминал.