Едва ли Диана Димитрова ще успее в съдебна битка с Юлиан Вергов. Това е мнението на адвоката й Антон Станков, който преди години беше наш правосъден министър. Станков заяви публично, че не е оптимист относно развоя на събитията за актрисата, тъй като в момента дори няма наказателно производство, а само проверка, която да установи дали може да се образува такова.

Адвокатът разкри, че Диана е направила грешката да не си извади медицинско след побоя, което към днешна дата много трудно би доказало какво точно се е случило, в коя област на главата и тялото са били ударите и прочие.

"Тогава са я посъветвали да си мълчи, или да обвини човека и продукцията, която са снимали, да бъде спряна. Тя е млада актриса и е избрала да не говори, което според мен е било правилно към онзи момент. Давността обаче, липсата на медицинско свидетелство, всичко това са неща в неин ущърб", каза Станков.

Относно връзката й с Вергов, чието име той също отказва да назове, както съветва и самата си клиентка, Станков отбелязва, че Диана Димитрова не може да бъде обвинявана в разбиване на семейство.

"За да разбиеш едно семейство, първо трябва да има такова по закон - разбирайте брак. А доколкото аз знам, тогава подобно е нямало", казва адвокатът. И явно визира раздялата на Вергов и жена му Ирина Ялъмова по онова време, въпреки че Юлиан е правил опити да се съберат.