Този "Денсинг старс" ще се помни и говори дълго, но не толкова заради танцовите умения на участниците, колкото заради похожденията им с техните партньори. Най-големи палавници се оказаха, разбира се, чалгарите в лицата на Емануела и Емрах Стораро.

Докато Емрах, поне засега, обаче се занимава единствено и само с партньорката си Веси, която награби брутално за страстна целувка в ефир преди дни (без нейно позволение), то Емануела се опита да вършее на два стана.

Тя имаше първи танцов партньор в лицето на Иван Карастоянов, когото обаче овърша в леглото още след първите репетиции и това беше причината той светкавично да се откаже от участие с нея и да напусне по средата на формата. На негово място дойде Калоян Иванов, когото Емито отново си мислеше, че ще омае, но... ядец.

Калоян още от началото й дал да разбере, че Емануела не е негов тип и че отношенията им ще бъдат строго професионални. Дори нарочно се държал с нея като идиот и все правел муцуни и смешки, за да не го гледа като мъж.

"Та той ми уби либидото, тотално. На такъв шут ми се прави, че не мога изобщо да се държа и да го гледам съблазнително. Само като го видя и започвам да се хиля", признава и певицата.

Източник: Crimesbg.com