Адреналинката Жана е напът да изгрее в Нова тв след години отсъствие на малкия екран. Тя бе част от най-популярното до момента дуо танцьорки в „Господари на ефира“ – Яна и Жана, но напусна предаването и се опита да стане телевизионна водеща. Брюнетката имаше не лоша рубрика в несъществуващата вече ТВ7, а после излезе в майчинство и за дълго изчезна от полезрението на публиката.

Сега красавицата участва в специално издание на шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Говори се, че скоро може да се завърне в Нова тв и като лице на рубрика. Не е изключено да й намерят място и в предаването на Гала „На кафе“.

Адреналинката Жана и избраникът й Слав вдигнаха сватба преди 10-ина години.

Преди да се омъжи Жана Брейчева имала намерение да се пробва в италианска телевизия и дори започнала да учи езика на Апенините. След срещата със Слав обаче се отказала от тези планове.

Сега танцьорката е отново в перфектната си форма.

Адреналинката Жана пак грейна на тв екрана

Веднъж седмично тя облича спортен екип и отива в парка, за да тренира кросфит. Това е модерният фитнес на открито, който съчетава в себе си движенията, които са напълно естествени за човешкото тяло - клякане, скачане, бягане, както и по-силови изпълнения като вдигане на торби с пясък или обръщане на гуми.

Източник: в. „Уикенд“