Адел скоро ще развълнува феновете си, тъй като стана ясно, че легендарната певица е подала заявка за търговска марка за предстоящо създаване на козметична марка, която според съобщенията ще включва сенки за очи, подобни на нейния характерен опушен поглед.

Гамата ще включва също очна линия, червила, балсами за устни, кремове и лосиони и парфюм. Тя ще се разклони и ще включва собствена гама бижута, часовници и бельо на Адел.

Феновете са развълнувани от перспективата за появата на песен на изпълнителката на Go Easy On Me, като един от тях е ентусиазиран: "Лицето на Адел винаги е перфектно, а втори добави: " Обзалагам се, че тя ще има убийствена течна очна линия и изкуствени мигли."

Трети също така защитиха певицата от критиките, че твърде много знаменитости създават свои собствени марки за красота, като страстно написаха: "Честно казано, гримът й винаги е перфектен. Тя е зашеметяваща и всъщност се вълнувам от това. Знам, че ще бъде добро“.

В момента Адел има връзка с приятеля си Рич Пол и е грижовна майка на десетгодишния си син Анджело, когото дели с бившия си съпруг Саймън Конеки, но редовно намеква, че би искала да има още едно дете.

Източник: hellomagazine.com