Адел е категорична, че промяната във външния й вид не е за отмъщение

В новите си интервюта за британския и американския "Vogue" Адел разбива някои митове, появили се около нея по време на няколкогодишното й отсъствие от музиката. По време на паузата в кариерата си певицата се раздели със своя съпруг Саймън Конеки, от когото има син на име Анджело, роден през 2012-та година. Сега 33-годишната изпълнителка споделя пред "Vogue", че не е имало конкретно събитие, довело до развода й, но въпреки това се почувствала "засрамена", че бракът й не е провървял. "Като жени сме приучени да продължаваме да се опитваме, било то дори от филмите, които гледахме, когато бяхме малки", обяснява тя. "Това разби сърцето ми, но към момента го намирам за интересно. Как ни е втълпено да преглъщаме. Е, това може да върви по дяволите!". По думите на певицата мълчанието около раздялата е поддържано "много дълго" заради сина на двойката. Адел признава, че решението да се разведе все още й тежи много, що се отнася до това как Анджело е засегнат от него. Тя обаче се надява новата й музика да му помогне да разбере ситуацията, когато порасне.

Въпроси

"Синът ми има много въпроси. Наистина добри въпроси, много невинни въпроси, на които просто нямам отговор", признава тя. "Защо все още не можете да живеете заедно?" Просто имах чувството, че искам да му обясня чрез този нов албум, когато стане на двадесет или тридесет години, коя съм и защо доброволно избрах да разглобя целия му живот в преследване на собственото си щастие. Това понякога го е правило много нещастен. И това за мен е истинска рана, която не знам дали някога ще успея да излекувам".

Загуба на килограми

Адел подчертава, че загубата на килограми не е била предприета заради никого, освен заради нея самата - и определено не заради развода й със Саймън Конеки. "Трябваше да се пристрастя към нещо, за да си съвзема ума", казва тя. "Можеше да е плетене, но не беше. Хората са шокирани, защото не споделих своя "извървян път", обяснява още Адел за отслабването, предават от  edna.bg. "Те са свикнали всичко да бъде документирано в Инстаграм и повечето на моето място биха се сдобили с договор с диетична марка. На мен изобщо не ми пукаше. Направих го за себе си, а не за някой друг. Така че защо изобщо да го споделям? Не го намирам за удивително. Това е моето тяло". [caption id="attachment_681582" align="aligncenter" width="300"]Адел проговори за развода и как той се е отразил на сина й сн. Инстаграм Адел проговори за развода и как той се е отразил на сина й сн. Инстаграм[/caption] Певицата не крие раздразнението си от спекулациите, които отразяват предразсъдъците на обществото спрямо разведените жени. "И също така, цялото това нещо като с "тяло за отмъщение"... Това е нелепо. Мисля, че хората обичат да изобразяват разведената жена като излизаща извън контрол, например: "О, тя сигурно е превъртяла. Трябва да е решила, че иска да бъде развратница". Защото какво е жена без съпруг? Това са глупости".